Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

rustica

24. 6. 2012 16:03
je dobře

že jste se rozhodl ukončit blogování, píšete totiž samé nesmysly.

0 0
možnosti

IfčaX

31. 5. 2012 20:12
A taky je možnost čtyři

Už se mi to zdálo v minulém článku a jen se ten dojem prohlubuje...Manžel podává dostatečný výkon.  Jenže neustále cítí potřebu ten svůj výkon (a chyby druhé strany) rozebírat, rozčlenit do bodů, puntičkářsky rozpatlat. Což samozřejmě není chyba, naopak - takhle to dělá, protože je zvyklý o věcech přemýšlet (mezi řádky - na rozdíl od té blbky manželky). On je přece čestný a zásadový (opět v tom lze cítti to  - na rozdíl od....). Samozřejmě, nutno k analýzám přizvat kamarády, protože pak můžeme přidat i bod "všichni, co nás znají, vědí, že mám pravdu"...

Promiňte, ale z toho všeho, plus z té trucovité reakce na smazání pár příspěvků... víte, s hysterikem nelze dlouho vydržet. Ať už podává výkon jakkoli vysoký.

2 0
možnosti

slušná kulhánková

30. 5. 2012 1:43
Koukám, že jste se rozhodl seknout

s blogováním. Ani se Vám nedivím, protože situace na Idnes je taková jaká je. Jen se divím, že se redakce zaměřila zrovna na Vás, protože zrovna Vy a Vaše psaní by jí vadit nemělo. Leda by se na Vás zaměřili někteří zdejší stalkeři, sdružení kolem Gwendolíny - nějaké jsem tu zahlédl, ti mají s redakcí nadstandardní vztahy.

Jinak s Vámi ale spíš bojovaly ženský, co maj samy špatné svědomí a tak se samozřejmě apriori zastávají ženských z pozic "my máme vždy pravdu, za všechno mohou chlapi". Od takových nemůžete čekat sebereflexi, může Vás utěšit, že na ně tak jako tak dojde, protože na své sobectví vždy dojedou .. věk si nezastaví a ti chlapi, co se na ně zatím lepí, to mají obvykle jen na chvíli a právě s takovými rádi vyběhnou. Možná i proto si tady vylívají své frustrace, že už totiž na ně došlo. Viz třeba isabell, na tu vůbec nereagujte, on ji už dobře někdo popsal s diskuzi v dalším článku. Asi se nedíváte na Hotel Paradise, je tam prototyp zlé ženské, jakási Nela - mrkněte se.

0 0
možnosti

isabell

30. 5. 2012 11:22
Re:

Nepomlouvejte Korando, zrovna vy, troll a stalker z největších, se tu chcete povyšovat nad druhé?  I když je příznačné, že stařík jako vy, kouká na takovou bejkárnu pro náctiletý :-P

2 0
možnosti

JackBrno

29. 5. 2012 19:40
všechno špatně...

Obávám se, že žádné "povznášení se" neexistuje. Jsou poze 3 možnosti. Buď 1) člověkovi nešvary partnera nevadí nebo 2) ty nešvary vadí, ale partner se vydrží dlouhodobě přetvařovat nebo 3) se dlouhodobě přetvařovat nedokáže a odchází. Přizpůsobivost není příliš velká a pokud povalující se ponožky vadí, budou vadit i za 5 let. Nešvary samozřejmě každý porovnává s klady partnera a asi nikdo by neodešel od jinak skvělého partnera jen kvůli ponožkám. Každý má měřítka jiné, ta se s časem mění a pokud nakonec nešvary překonají pozitiva bez možnosti zlepšení, nevidím důvod proč v takovém vztahu zůstávat. Byla by to už jen přetvářka ze strany jednoho partnera, který by byl nespokojený, zatímco druhý by si vesele své nešvary pěstoval a byl by spokojený. Každopádně je na místě včas a opakovaně partnera na problém upozornit. Bohužel někteří z pohodlnosti taková upozornění ignorují a myslí si, že mají vztah jistý. Pak se hrozně diví a brečí po blozích, že jim ten druhý bez příčiny utekl...

4 0
možnosti

Igor Indruch

29. 5. 2012 21:19
Re: všechno špatně...

Opravdu by mě zajímal váš osobní život, protože jste „chytrý jak rádio“. Současná česká realita vám sice dává za pravdu, ale na současnou českou realitu si také skoro každý stěžuje. A ono "všechno souvisí se vším".  Člověk, který povyšuje svůj osobní zájem nade vše je spokojený jenom tak dlouho, dokud mu to vychází. Jakmile narazí na stejný přístup, velice se diví, protože najednou zjistí, že není středem vesmíru. Společnost tvořená nezodpovědnými egoisty nemůže nikdy dlouho vydržet.

3 0
možnosti

stedrik

29. 5. 2012 15:42
holt se budeme muset smířit s tím

že doba kdy jako primáti jsme si tu vopici museli najít v hlubokým hvozdu, chytit si ji a sundat ze stromu a další takový ty věci, co se po staletí nezměnily jen se tomu říká sex, je dávno pryč.

3 0
možnosti

Igor Indruch

29. 5. 2012 16:05
Re: holt se budeme muset smířit s tím

Vašemu příspěvku moc nerozumím...

0 0
možnosti

studeny_cumak

29. 5. 2012 15:20
Nespokojenost jakéhokoliv člověka se vztahem

je postačujícím důvodem k rozchodu.

Protože jak by řekl klasik: Můžeme chtít vše na světě, jen ne to aby se nám chtělo.

3 0
možnosti

isabell

29. 5. 2012 15:42
Re: Nespokojenost jakéhokoliv člověka se vztahem

R^

0 0
možnosti

Egerie

29. 5. 2012 14:22
Obvykle se mi vaše články líbí

a i v tomto s lecčíms souhlasím (určitě s tolerancí a nadhledem, a s tím, že nedokonalost je na obou stranách), ale... celkový vyznění je prostě divný. Třeba proč je slovo nespokojená v uvozovkách? Nebo proč je řeč jen o nespokojených ženách? :-)

Jako byste už nadpisem předjímal závěr ;-).

Mně to zlehčování či popírání (?) nespokojenosti (a jedno jestli ženy či muže) připomnělo situaci, kdy žena dává na stůl jídlo, které roďka nesnáší, se slovy "tohle máte rádi (a né že nééé)" ;-D! Protože ona přece nejlíp ví, s čím mají být spokojeni...;-D

1 0
možnosti

Igor Indruch

29. 5. 2012 15:48
Re: Obvykle se mi vaše články líbí

Já už jsem to tady vysvětloval - že oba články vlastně vzešly z jedné diskuze na jiném místě - což jsem asi měl víc vysvětlit v úvodu, protože ten, kdo tu diskuzi nesledovat, není vlastně tak úplně v obraze... inu, chybami se člověk učí...

0 0
možnosti

vlahu

29. 5. 2012 12:21
Nevím proč

se mi po přečtení vašich 2 článků vybavují 2 věty z 2 filmů: V jedné šeptá O. Nový do ouška:"Zavřete oči, odcházím..." a v té druhé říká H. Růžičková:" Zavři oči, brouku a... fik..."  Možná, že kdybychom uměli lépe sem tam jen přivřít oko, nemuseli bychom tak často zaslepeni odcházet!

2 0
možnosti

Igor Indruch

29. 5. 2012 13:49
Re: Nevím proč

Tak Nový, ten je správně, přesně na ten film je ten nadpis aluze. Ten druhý mě sice nenapadl, ale taky dobré R^;-)

0 0
možnosti

Michal007

28. 5. 2012 23:40
S nadsázkou lze přidat ještě další situaci,

klasické "žena neví, co chce, a nedá pokoj, dokud to nedostane". Dá se to aplikovat i na muže.

Vážněji - je možné i nevědomky klást na partnera nadměrná nerealistická očekávání, která nemůže splnit, a když v tom zklame, tak to hledá u jiného. Souvisí to s tím, co jste psal v prvním dílu. Kdo nemá  hlubší zakotvení životních hodnot, může si udělat jejich projekci do partnera jako do modly, která pak nemůže nezklamat. S oním zakotvením se lehčeji přijímá omezenost partnera a vztah má větší šanci na dlouhodobé udržení.

1 0
možnosti

Michal007

28. 5. 2012 23:42
Re: S nadsázkou lze přidat ještě další situaci,

Víceméně to patří do bodu 3.

0 0
možnosti

Chytry.Levicak

28. 5. 2012 23:01
pokud mají ženy zajištěného partnera

a navíc nemají kam jít,tak si to slovo odcházím ještě hodně dkladně rozmyslí. v nejhoršímpříapdě odejdou,ale ne hned. u žen,,které samy vydělávají dost nevadí odejít třeba do týdne.prachy dělají hodně.

0 0
možnosti

Viki.1

28. 5. 2012 23:45
Re: pokud mají ženy zajištěného partnera

když ženská odchází, tak většinou už má kam. Ta je schopná to klidně plánovat i několik let dopředu.

Většina žen (aspoň zde v diskuzích) argumentuje, že si za to můžou chlapi sami, třeba tím, že si jí už nevšímají, považují za inventář, kašlou na ni. Něco na tom je, zásadní problém je však v tom, že právě za ten nezájem si mohou ženský obvykle samy. Tím jak se chovají, jak jsou protivné, jak jsou stále nespokojené - prostě rybářky.

A jinak, také často platí ten syndrom - říká se mu SUV = syndrom ujíždějícího vlaku. Postihuje to dost ženských kol 40. Většinou jde o ženský dost primitivní, citově ploché, hloupé, s nulovou empatií. Většinou se s nimi nedá na ničem domluvit už před odchodem, natož po něm. Mlaďoši by si i toto měli při výběru partnerky pohlídat - dnes, když se sňateční věk posunul, by to snad šlo, že už tak nehrají roli jen hormony.

1 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.