Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Předpokládám, že být znásilněna imigrantem a muslimemn k tomu, je daleko větším ponížením , nežli švédem a tedy bude nahlášeno tak 2-5 procent případů.  A v multikulti švédsku se dá očekávat NEOCHOTA orgánů věc šetřit, je li pachatelem imigrant.

2 0
možnosti
II

Nebo to může být právě naopak. Takovéto předpoklady jsou na nic.

0 0
možnosti
MS

A komu tím pomůžete, co ? Druhé straně ? :-P

0 0
možnosti
II

Asi takto: předpokládejme, že islám opravdu představuje pro Evropu nebo pro mě nebo pro vás nějaké reálné nebezpečí. A teď vy chcete ostatní před tímto nebezpečím varovat. Co je lepší strategie: hledat a předkládat opravdu skutečné argumenty, které nebude moci nikdo zpochybnit, nebo pouštět do světa každou fámu, která, pokud se ukáže jako nepravdivá, zpochybní automaticky i veškerá další vaše tvrzení, byť ta mohou být klidně pravdivá?

Znáte tu o tom Petruškovi a vlkovi, že jo? :-)

2 1
možnosti
MR

pravda ze se nema lhat, ale co takhle srovnat pripady znasilneni ve Svedsku pred 20 lety a nyni? Mozna by to o necem take vypovidalo. To ze je to o par procent mene nezli minuly rok, to je dobre, upalenych aut ve Francii take ubylo o celych 12% od minuleho roku, ale Francouzi auta asi nezapaluji. Takze by to chtelo vice poznatku.

1 0
možnosti
II

Správně, chtělo by to více poznatků. Jenže s tím si právě šiřitelé memu o tisícovkách znásilněných Švédek hlavu nelámou. Luboš Král ve svém článku http://luboskral.blog.idnes.cz/c/442189/Asi-to-uz-zacalo-Svedi-budou-prevychovani.html suveréně tvrdí, že loni bylo ve Švédsku muslimy znásilněno 5500 žen - což je, jak píšu, ve skutečnosti přibližně celkově číslo nahlášených případů. 

Po internetu koluje jeden prokázaný případ - který je, pravda, otřesný - skupinového znásilnění jedné ženy. Ale víc nic. Takže já osobně si myslím, že tento případ to odstartoval a dál funguje lidová tvořivost.

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za Vaši práci co jste si s tím dal a ten poslední odstavec je jak z mojí duše.

Karma.

2 0
možnosti
JS

Učeně se tvářící odstavečky o tom, že ve Švédsku mají jiná znásilnění než ve zbytku civilizovaného světa, protože jsou na sebe přísnější, neobstojí tváří v tvář surovým číslům: http://muslimstatistics.wordpress.com/2013/10/31/sweden-a-new-hell-for-women-2/ Samozřejmě, kdo chce, může se i nadále se zavřenýma očima usmívat a opakovat, že jsou to nesmysly, že se nic neděje.

2 0
možnosti
Foto

To jste jako zdroj svých informací mohl také třeba uvést protiproud či parlamentní listy.

Stejná úroveň věrohodnosti.

Neblbněte.

2 1
možnosti
KJ

Navíc (pardon pokud jste to v článku zmínil, spíš jsem ho prolétl, hoax dobře znám) znasilnění z nadpoloviční většiny spadají do smutného, avšak ne neobvyklého, scénáře "od nás pro nás", tj. muslimové znásilňují muslimky.

0 0
možnosti
JS

Promiňte, toto se má k problému jak? Muslimem znásilněná muslimka je tady u nás, na tom našem Západě, z nějakého důvodu jiný či dokonce menší problém než někým jiným znásilněný někdo jiný?

0 0
možnosti
KM

Díky za tento článek. R^

5 1
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.