Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nojo, co takhle modni policie na Nove ci kde to ty nosnice moderujou. Pohled na spinave nohy v sandalech mne hnusi. Ty ponozky tu prazskou spinu aspony zaretusujou.

0 0
možnosti

J90a40r61a 38R90a52n43k

2. 7. 2015 21:21

S mensimi vyhradami - dobre nasanoR^

0 0
možnosti

Pane autore (mám hloupě konformní obavu, že špatně skloním Vaše příjmení, proto se uchyluji k opatrnickému oslovení;-)), kde se mám podepsat? Naprosto dokonale vystihnuto. Také tvrdím, že již teď patří IVČRN a zvláště jeho vůdčí osobnost do učebnic a že nastal čas odejít. Jenže to právě neudělá, protože... a přesně to jste krásně vysvětlil.R^

2 1
možnosti
Foto

Až do chvíle než jste začal rozebírat ty ponožky a balit je k fašismu, to bylo docela zajímavé. 

Jistě, jsou lidé, kteří jsou přesvědčeni, že ponožky do sandálů nepatří, protože to někde četli, slyšeli apod. Ale jsou lidé, kterým se to prostě nelíbí a napíšou to nebo řeknou. Je jim jedno, co se nosí nebo nenosí, podstatné pro ně je, jak oni to vnímají. Mně přijdou ponožky v sandálech taky divné, ale protože se snažím chodit v sandálech celý rok, tak si je v chladu oblíknu taky. Je to pro mě přijatelnější varianta než si pařit nohy v pevných botách.

3 0
možnosti

přečet jsem si znovu článek jestli jsem něco nepřehlédl, přečetl jsem si i diskusi, nemohu si pomoc autor je opravdu slušný demagog

0 0
možnosti

Cheche, abyste mohl něco takového tvrdit, musel byste nejdřív dokázat, že nemám pravdu. Ale to nesvedete. :-)

0 0
možnosti

Škoda, že nejezdím (zatím) tramvají.

0 0
možnosti

dal jsem karmu, a souhlasil bych se vsim az na ten "strach" z islamu. To je to same jako "strach" z bolsevika nebo narodniho socialisty.  Pravda ze Okamura a kulovy je to same, Konvickovi fandim, ale na presidentstvi to nestaci, ale nekdo musi vyburcovat ukolebane Evropany ze islam ZNOVU cvala v plne sile, a ze oni nejsou ponozky v sandalech, ale ideologie, a ta je setsakra nebezpecna.

0 0
možnosti

Chtěl jsem vám coby hrdý ponožkář dát karmu, než jsem se dozvěděl, že jsem nacista, protože odmítám masovou imigraci a islamizaci Evropy.

2 0
možnosti

Ale ten blog není ani o problematice migrace, ani o problematice islamizace.

0 0
možnosti

J23a57n 87R30á84ž

2. 7. 2015 16:09

Začal jste pěkně, asi jako když barman začne míchat koktejl z prověřených surovin, ale jakmile barman nemá dostatečné znalosti o nápojích, a začne  v šejkru míchat ingredience o kterých toho moc neví, vznikne blivajs. Asi jak z vašeho článku.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS