Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chapu autora spravne tak, ze dokud demokraticka vetsina voli populisty vzivajici humanitni kecalisty je to dokonale demokraticke a dusledek v podobe 60+% zdaneni prace je v pohode? (jo, malokdo s minimalni mzdou odevzda mene nez 60% vyplaty, vsichni ostatni vic a mnohem vic)

Chapu ho spravne, ze pokud demokraticka vetsina zvoli populisty, kteri hodi veskerou vinu na humanitni kecalisty, buide to nedemokraticke nehlede na vysledky? (tedy i v pripade, ze by skutecne klesly dane, vymizely absurdni regulace, obnovila se svoboda slova atd?)

No pokud ano, pak je to s tou demokracii v nekterych hlavach stejne jako s terorismem. Dokud pachaji zverstva nasi spojenci, tak tomu rikame humanitarni pomoc, jakmile pacha zverstva nekdo mene favorizovany, tak je to terorista. No a prave tohle zacina lidem vadit, chapou, ze jejich odpovednost za obnoveni opiovych poli v afghanu a rozvrat Iraku v dusledku monstroznich dani je velka a uz toho maji dost, uz nechteji dalsi kybly krve na ruce jenproto, ze nejaky kecalista rekl...

0 0
možnosti

Nie je to hádzanie hrachu. Tí inteligentnejší to pochopili a tí druhí ... ;-)

3 0
možnosti

"Pokud k těm změnám dojde, postihnou také financování politických neziskovek. "  - to je to proč autor článek napsal a já dodávám už aby to bylo.

3 0
možnosti

A proč tem tedy psal i to ostatní?

0 0
možnosti

Ten hrách z titulku jste měl raději sníst; mnoho slov, popsáno ze všech stran a výsledek? Stačí jen prohlášení o bezpečnostních a zdravotních rizicích: ano, jsou, ale stejně je i přesto přijmeme. ÓÓÓ, jak šlechetné sluníčko !!

10 1
možnosti
Foto

Teď  radio hlásilo,že Německo, že zpřísnilo emigranční politiku a 94 000 utečenců posílá domu

2 0
možnosti

jen lziva multikulty propaganda

4 2
možnosti

Karma.Výborně napsáno.Protiuprchlická hysterie je opravdu hloupá a oživila všechny možné politické mrtvoly.To,že se Okamura dal dohromady s Bartošem je celkem logické.Nikdo jiný už s ním nechce mít nic společného.Předtím byl Bartošovým spojencem Vandas,to mluví za vše...

8 12
možnosti

Jo, Petr Hampl ma pravdu. Problem je, kdo za ten stav bude moci. Dle meho nazoru jsou to lzi nasich politiku a neziskovych organizaci, jejich neschopnost mluvit pravdu a nazyvat veci pravymi jmeny, nas vrhne do stavu, ktery se mi nebude moc libit, ale takovym Hamplum jim podobnym jeste vice, coz me na druhou stranu tesi. Kazdy musi zaplatit za sve chyby.

4 4
možnosti

P72e14t96r 49T32o46m81e35k

9. 8. 2015 15:07

V zásadě souhlasím

2 7
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.