Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už jste druhej! Nebudou čipovat jen někoho, čip budeme mít na občance všichni, už to chtějí vnucovat zdarma. Pak už stačí jenom mít fištrón a data z čipů umět pěkně zpracovat. Velký bratr bude vědět do a kde děláte nejen v pracovní době.

0 0
možnosti
JJ

Nevím, jestli to byl váš úmysl, ale docela jste ten třídní boj přiživil.

0 0
možnosti
II

Já myslím, že význam mého blogu poněkud přeceňujete :-)

0 0
možnosti
JD

Krása, na úvod blogu napsat jak je smutné rozhádání zaměstnanců s živnostníky a ve zbytku blogu pořádně ,,sjet,, zaměstnance, a řádně zatopit.

Takže než zase začnete obviňovat ANO, čssd tak se důkladně podívejte do zrcadla a potom nebudete muset psát nesmysly.

1 0
možnosti
II

Trošku nadhledu, ne ;-) Je třeba to vnímat v tom kontextu, že většina živnostníku taky dost maká a daně kdovíjak nešulí, protože ani nemá jak nebo k tomu ani mají důvod, protože jim tak to tak vychází, že toho k danění moc nemaj, a vymýšlejí se na ně voloviny, které je budou otravovat a překážet jim v práci.

0 0
možnosti
JK

Autore: velká většina zaměstnanců v soukromém sektoru dost maká. A pokud je zaměstnavatel náhodou přistihne, jak se fláakjí, tak jim to osladí. Jestliže se to opakuje,tak je propustí, nebo jim neproslouží smlouvu. vy to píšete tak, jako by většina zaměstnanců byli fláakči

2 0
možnosti
KT

Je jasné, že to je záměr, "divide et impera" znali už ve starém Římě.

1 0
možnosti
KT

Tentokrát stoprocentní souhlas.

0 0
možnosti

O tom, jak je v Česku živnostník údajně štvanou zvěří, svědčí odvedené daně z příjmu. V roce 2015 odvedl aktivní živnostník v průměru 8.445,- ročně na dani z příjmu. Průměrný zaměstnanec odvedl 26.125,- Kč.

Ale živnostník je prý štvanou zvěří.

Já jsem taky živnostník. Loni jsem zaplatil na dani z příjmu zhruba 20 tisíc. Tedy víc jak průměrný český "jako zvěř štvaný živnostník", ale méně, než průměrný zaměstnanec.

1 0
možnosti
II

Už máte vyplněné první kontrolní hlášení?

0 0
možnosti
Foto

Jojo, taky bych byl pro stejné podmínky. Žádná placená dovolená, stejné podmínky pro vyplácení nemocenské, daň nechť si zaměstnanci spočítají sami nebo si najmou za své někoho, kdo jim to spočte. To by byl teprve propad v daňových příjmech. A k tomu samozřejmě zavést povinnou elektronickou evidenci příjmů a každoroční přiznání majetku pro všechny. Všichni ti bolševici, co tyto totalitní praktiky prosazují jen vůči jedné části obyvatelstva by šli velice rychle od válu.

2 1
možnosti

Jaká placená dovolená? Ten zaměstnanec si na tu dovolenou musí vydělat. My živnostníci si na ní vyděláváme úplně stejně.

Povinná evidence příjmů je u zaměstnanců zcela běžná. Jen ji nedělá zaměstnanec, ale účetní. A věřte, že správa sociální zabezpečení, nebo zdravotní pojišťovna má o příjmech zaměstnanců mnohem porobnější informace (měsíční hlášení), než o příjměch živnostníků. Já živnostník posílám vyúčtování na sociálku a zdravotní pojišťovnu jen jednou ročně.

0 1
možnosti

Autor navrhuje očipovat zaměstnance, já zas navrhuji, aby si autor přečetl statistiky.

Počet aktivních živnostníků byl nejvyšší v roce 2011 - 1.002.000. Od té doby jejich počet klesal až na 972.000 ke konci roku 2014. Abych to upřesnil: počet živnostníků začal klesat od roku 2012, tedy za doby vlády ODS a TOP09.

Loni se ale počet živnostníků opět zvýšil - ke konci října 2015 jich bylo 988 tisíc. Takže to s tím podnikatelským prostředím v Česku nebude tak děsné, jak nám líčí pravicoví komsomolci.

0 0
možnosti

Počkejte, zaměstnanci Vám to spočítají . Pro většinu z nich je živnostník

vyžírka, neplatící daně a žijící z jejich práce. ;-D Jinak za mě dobrý!

1 1
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.