Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážený blogere, váš článek aspiruje na posouzení Kanceláří pro uvádění pohádkových příběhů na pravou míru dědečka a Saturnina.

1 1
možnosti

P89e52t56r 55D52o68b95r48ý

3. 4. 2016 19:12

Víte když někdo za státní peníze někoho nejprve prověřuje, potom ho sem přiveze, ubytuje a nakrmí a tomu dotyčnému se to najednou přestane líbit a odjede vedle do Německa, tak je asi někde chyba. Buďto se ten prověřující nechal napálit, nebo se nechal podplatit, nebo toho dotyčného špatně informoval jaká je u nás životní úroveň. Každopádně chyba je na straně Generace21 a vzniklá škoda by měla být vyčíslená a po někom, kdo má zodpovědnost za svěřené peníze, by se ta škoda měla vymáhat. Ono totiž dělat dobroserství za cizí peníze bez zodpovědnosti může každý Brouk Pytlík a když někdo jednou názorně ukáže, že může dělat škodu bez jakékoliv zodpovědnosti, tak se potom nemůžeme divit, že se nám tady Broukové Pytlíkové Dobroserové přemnoží a jak známo přemnožená havěť může úplně zničit původní obyvatelstvo. Pomáhat je velice šlechetné, ale každý kdo chce pomáhat si svoji pomoc musí velice dobře rozmyslet, aby se tou pomocí on sám nezničil. Na jednu stranu platíme policajty co jezdí do Makedonie hlídat hranice a na druhou stranu sem ty lidi vozíme letady na naše náklady a to všechno jenom proto, že nakonec nikdo není zodpovědný za nic, jenom nám na tenhle bordel stále schází peníze a tak na operace našich dětí děláme sbírky.

4 0
možnosti

M84i46l21a14n 10K41e47s28l

3. 4. 2016 17:26

Nepřistoupili jsme na jejich hru ,nepochopili jsme je.V jednom blogu jsem se dozvěděl,že v oněch krajinách je věcí cti o všem smlouvat a z každé situace vyrazit pro sebe nějakou výhodu.Kdo se o nějakou levárnu nepokusí,je považován za slabocha.To prý tam praktikují všichni bez ohledu na náboženské vyznání,muslim i křesťan.Je prý pravděpodobné,že i tady se o něco takového pokoušeli.Nevyšlo jim to,měli špatné informace.Nikdo jim neřekl,že o ně tady nestojíme,že se u nás musí chovat podle našich pravidel a komu se u nás nelíbí ať nám šos políbí (to byla chyba náborčích z G21).Buďme rádi,že tento incident se stal včas a můžeme se podle něj zařídit.Při v hodném propagandistickém využití je pravděpodobné,že k nám již nevstoupí žádná migrantská noha.

6 0
možnosti

Nevím, jak autor článku přišel na to, že protičínští demonstranti a tzv. sluníčkáři jsou jedni a ti samí.

3 0
možnosti

Zkrátka chybí tomu definice pojmů. Dovolil jsem si tuto definici pro sebe stanovit. Bohužel jsem dospěl k názoru, že autor článku má pravdu.

0 0
možnosti

Zajímavý příspěvek. Pokud bych to ovšem neměl chápat jako pohádku, bylo by dobré, aby ctěný autor zveřejnil kolik tato akce stála, kolik na ni přispěli dobrodinci z fondu Generace 21 a kolik stát a kolik z toho ti dobrodinci inkasovali do vlastní kapsy a na režii tohoto tunelu.

5 0
možnosti

Já bych ten finanční aspekt i bral (i když v tomto případě si nemyslím, že by se jednalo o „tunel“), kdyby česká veřejnost věnovala od počátku stejnou pozornost i všem ostatním, často větším tunelům. Například jeden z největších tunelů současnosti, tzv. EET, ponechává podstatnou část veřejnosti naprosto v klidu. Je dokonce nemálo těch, kteří tuto lumpárnu schvalují. Přitom měly být před schválením daného zákona ulice plné protestujících lidí, aby bylo poslancům jasné, že pokud to schválí, už si ani neškrtnou. Bohužel, nestalo se tak.

3 0
možnosti

Podivné myšlenkové pochody pana Indrucha!

8 2
možnosti

...kdo rychle dává...dvakrát dává...rodiny "křesťanů" rychle dali cestovce jménem Nadační fond Generace 21...nejspíš za to že je dopraví do EU...teď dají ještě jednou ...bůhví komu....aby se dostali zpátky...ale blbci jsme my....tak jste to myslel...???

14 0
možnosti

Dobrý článek, díky.

5 2
možnosti

Ono možná nejde o to, jak rychle kdo dává, ale kolik dává. A v tom se jaksi s Německem nemůžeme měřit.

4 0
možnosti

To jistě ne. Ovšem podstatné je KOMU dává. Obávám se, že Německo to pozná až bude pozdě.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS