Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Vážený pane, byl by ste hodně nespokojený, kdyby vše fungovalo tak jak má? Tolerance má své určité meze a pokud tu člověk pranýřuje bordel, je dle vaší teorie velice frustrovaný.

Pokud kritizuje stav, kdy tu spousta nepřizpůsobivých parazituje na sociálním systému, který musí platit ze svých daní, je podle vaší teorie frustrovaný.

Pokud kritizuje stav, kdy dříve i dnes příchozí migranti z muslimského světa zneužívají a porušují právo země do které přicházejí a parazitují na sociálním systému, je podle vaší teorie frustrovaný.

Pokud kritizuje migrantské události, které jsou vysoce společensky nebezpečné - jako jsou znásilnění, loupení, vraždy - je dle vaší teorie vysoce frustrovaný.

Ano pak jsem tedy opravdu velice "frustrovaný" člověk a se mnou asi tak 250 miliónů Evropanů. Zejména z toho, jak jsou zatajovány informace, jak jsou potírány jejich svobody a práva.

Pokud stát není schopen zabezpečit základní služby, které si občané daněmi platí, pak bude frustrace čím dál větší.

7 2
možnosti
II

Když mluvíte o tom parazitování - teď tady máme ty panamské dokumenty, ve kterých figuruje mimo jiné skoro 300 Čechů a nemálo peněz z různých tunelů apod. A jsou několikanásobně větší částky než kolik nás stojí pár tzv. nepřizpůsobivých občanů. Ale samozřejmě - pozornost a nepřátelství frustrovaných lidí se vždy obracejí vůči těm slabším.

4 1
možnosti
ZB

Karma.Přesně tak,"vlastenci" musí proti někomu bojovat,co na tom,že hit minulého roku "muslimská invazní armáda" valící se na Česku jaksi vyšuměl,jako každá hloupost...žádné řezání hlav se nekonalo a tak je potřeba se chytat kdejaké bezvýznamné zmínce o "nepříteli" a tím "vlastenecky bojovat" dál.Co na tom,že od začátku roku policie zadržela na našem území pouhých šest uprchlíků....

5 7
možnosti
PP

Víte buďme rádi za naši relativní "chudobu". Já myslím, že by jste měl jít tato moudra povídat těm rodinám ve Francii, Belgii, Německu, Švýcarsku, Švédsku či Finsku, jejichž blízcí byli zavražděni nebo "v lepším případě jen" znásilněni či okradeni. Máte potřebu něco podobného zažívat u nás?

Pravděpodobně k podobnému závěru jako "čeští vlastenci" dochází Dánové, Slováci, Maďaři, Norové, Makedonci, Litevci, Lotyši, Estonci a další. K podobnému závěru dochází stále větší množina lidí (soudě dle voleb) ve Francii, Rakousku či Německu.

4 0
možnosti
JR

J23a96n 48R60á98ž

6. 4. 2016 12:43

Až na to, že účastníci mítingu Donalda Trumpa nenapadli pokojné hispance a levicové aktivisty, ale bylo to přesně naopak. Jak zní závěr vyšetřování tohoto incidentu. Podle zprávy Chicagské policie, provokaci organizovali studenti illioniské university.

13 0
možnosti
AK

Přání je holt otcem myšlenky;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.