Diskuse

A čeští blogeři o tom mlčí…

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlas a podpis, jenže hledání vnějšího nepřítele,zdoje všech mých strastí a příčin proč zrovna já nemám vilu s bazénum a funglnágl nového chrochta na dvorku je takříkajíc věčné a i kdyby nebyli uprchlící tak máme naštěstí romy,což je další velmi frekventovaný cíl nenávisti běžných diskutérů idnesu.

Aneb když se někdo v debatách pod články nenaváží do muslimů,naváži se pro změnu do rómu,když ne do rómu tak spoň do sluníčkářů a pravdoláskařů...

Jenže to jim nevysvětlíte,podvědomí je prostě svinstvo a chemická nerovnováha je chemická nerovnováha,člověk je stejně jen chemická fabrika nic jiného...

1 0
možnosti

Jste naprosto mimo, což u vulgárního psychologizování bývá časté. Se svým životem jsem naprosto spokojena a nechci o něj přijít. Proto zde nechci muslimy.

1 0
možnosti
Foto

Nemám pocit, že bych byl něčím frustrovaný, píšu prostě o tom, co mne zajímá. Že někde Trumpovi fadové někoho napadli, mne nijak nebere, neb nejsem Američan, ale Evropan. A i kdyby, až Trump prohraje volby, zapomene se na něj, jako se zapomenulo i na konkurenty Baracka Obamy.

0 0
možnosti
Foto

Dostatečně rozumné na to, aby to vzbudilo odpor :) R^

3 0
možnosti
Foto

Vážený blogere - karma. Váš popis frustrace z nepřítele je výborný. Před cca 2-3 lety byl úhlavní nepřítel cikán. S nástupem "muslimské vlny", zcela zmizeli z veřejné scény.

Až pomine muslimská vlna /jakože jistě ano/, bude třeba vyhledat další objekt veřejné nenávisti.

Kdo to bude?

4 2
možnosti

Frustrace z nepřítele ? :-/:-P

0 0
možnosti

P18e62t21r 96K42ř95í14ž

6. 4. 2016 16:19

Proč by se proboha čeští blogeři měli zabývat tím, že fanoušci Chelsea napadli restauraci muslima? Píší o hrozbách pro většinovou společnost - pro Evropany, pro nás, ze strany islámu. My jsme sem muslimy nezvali. Přestože je jich dosud menšina, nepřetržité zprávy všeho druhu dokazují, že jsou přesvědčeni, že my bychom se měli přizpůsobovat jim. Jejich středověkému náboženství, středověkým společenským zvyklostem. Tak to tedy ne. Nelíbí se jim tu? Tak ať se vrátí mezi své.

Fanoušci Trumpa v Americe napadli Hispánce? A proč asi? Několik blogerů z USA zde již několikrát poukázalo na to, že běloši v Americe již mají plné zuby toho, jak by se dle zásad politické korektnosti měli omlouvat pomalu i za to, že dýchají. A Trump teď konečně říká to, co si mnozí myslí, ale nesmí říkat.

11 0
možnosti

Když nepodání ruky má zdůvodnění, že žena má poloviční hodnotu muže; když odstranění vepřového z jídelníčku (nikdo jim ho nenutí) má základ přístupu ve středověku; když šátky nejsou v základních textech islámské nauky a jsou jen (a v minulosti často jediný důvod) symbolem politického islámu, tedy muslimské nadřazenosti, tedy islámské ideologie atd. tak je to důvod vyžadovat konkrétně, podrobně (ne jenom náboženské důvody), proč např. je podání ruky mezi mužem a ženou je nepřípustné. Obecná odvolávka na Korán je málo. A pokud se vyjeví, že v rámci náb. je potlačována rovnoprávnost, žádnou výjimku neudělit.

13 0
možnosti