Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J24i44r60i 79P48r71a74j44z

1. 4. 2020 2:17

Musím říci , že když slyším slovo "sexismus" tak se mi otvírá kudla v kapse. Tohle stále otravování jestli někdo neřekl něco sexistického nebo ne.Jestli se náhodou někoho nedotkl. Nelíbí se mi to. A ukazuje mi to , že to není posun dopředu , ale spíš degenerace společnosti.

0 0
možnosti
Foto

Je to smutné, být vyhozen třicet let po příchodu demokracie za slušný názor. Dříve vás vyhodili za nesouhlas se socialismem, dnes za sexismus, když tvrdíte, že existuje pohlaví ženské a mužské. Smutné..

1 1
možnosti
AK

Vy jste ten článek taky nečetl. Nesouhlasíte přímo se samotným Kukalem.

0 0
možnosti

Zdá se, že virus MeeTo zasáhl i naše studentky. Udělat genderový problém z tak nevinného článku, který spíš než cokoliv jiného oslavuje krásu žen, to už je skutečně na palici.

3 1
možnosti
MG

Ovsem ten problem nevytvorili ani tak tie studentky (ktore inak na ceskych VS skutocne vazne genderove problemy maju a casto musia znasat jednanie, ktoremu keby mali celit muzski posluchaci, tak niektori opustia skolu v policajnych putach). Vytvoril ho bulvar, ktory sa vo veci okamzite postavil za kritikov genderoveho aktivizmu a priniesol im dezinformacie, vdaka ktorym mali vsetci hned jasno, ze vyhadzov bol za zmienku o princeznach, co ako vidime popiera aj sam vyhodeny.

1 1
možnosti
MK

Dobrý den, před pár dny jsme se lehci střetli v diskusi o panu Kukalovi na Poezii pro každý den. Musím říci, že obdivuji, jak hluboce jste se do tohoto problému ponořil a že jste dokázal zůstat objektivní, Bravo. A vážím si vyjádření pana Kukala, k jehož postojům mám patrně docela blízko. ( Na poezii jsem byl pod svým jménem -Dušan Spáčil)

4 0
možnosti
MK
TT

Opilost vlastním přesvědčením o své důležitosti a neuvěřitelně nabubřelé ego.

To je asi tak jediné, co z toho rozhovoru vyplývá.

Řekl bych, že tak to dopadá, když se někdo sám sebe přesvědčí, že je absolutní alfa-samec, ale hloupé okolí to odmítá uznat.

1 8
možnosti
JH

J78a43n 53H98r45u73b71e44š

31. 3. 2020 10:50

Myslel jsem si, že číst umím - ale teď pochybuji, nic takového jsem se tam totiž nedočetl.

6 0
možnosti
MP

Ten Kukal je rozbředlej skoro jako ty FF hysterky. Samozřejmě ideologie LGBT+, klimanacismus, feminismus nebo genderismus jsou neomarxistické zlo co devastuje společnost a civilizaci. Rozhodně nemají právo na existenci na státní univerzitě stejně jako studentské komory akademických senátů.

1 0
možnosti
ML

K čemu jsou holky na světě?

K čemu jsou holky na světě? Aby z nich byly vedoucí mezinárodního vědeckého týmu,

táta nám zatím utře nudle, když máme rýmu.

S tatínkem si hrajeme, pořád je s námi doma,

chudák naše maminka, pořád v práci, sama.

2 1
možnosti
AK

Fuj paní Sklodowská!

Fuj ty polská couro, co se hrabeš v hlíně,

nevíš že máš zůstat doma při rodině.

Na Sorbonnu nechoď, máme tady lepší,

kdo to jakživ viděl, všem jsi jenom pro smích.

Táta který vlastním dětem utře nudle,

to je ale chudák, vedle jak ta jedle.

Správný táta přece venku točí světem

rozhodně se vlastním nevěnuje dětem.

0 0
možnosti
JZ

Jak vyplývá z předposledního odstavce, tak i tak inteligentní člověk, jakým je (soudě dle rozhovoru) pan Kukal, potřeboval osobně projít takovouto kauzou, aby zjistil, že svět není černobílý. Z toho trochu mrazí.

1 1
možnosti
AK

Naprosto famózní článek, hlasitě tleskám!

Jste první (hned po mně :-)) kdo si všiml, že odpověď pana mluvčího nebyla adresována jedné konkrétní slečně, ale že do postavy mladičké studentky vtěsnal všechny autory ne-tak-moc-obdivných reakcí. Což bylo jednak dosti zavádějící a vzhledem k tykání a paternalistickému tónu i nezdvořilé, jednak to spoustu lidí přivedlo k představě o nedostudované slepici a drzé pindě (= citáty), která bardovi vulgárně vynadala do obšourníků a slizáků, ale sama si hned běžela stěžovat. Přitom dotyčná slečna Veronika nic vulgárního z klávesnice nevypustila, těmito slovy pana Kukala onálepkovaly osoby jemu věkově mnohem bližší - a navíc muži.

Pasáž o tom, že zmínka o 20 knihách nebyla myšlena jako srovnávání, ale jako... srovnávání? jsem nepochopila, zkusím si ji přečíst ještě jednou. :-)

0 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS