Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Souhlasím, že je ta hysterie přehnaná, a že pomáhat lidem v nouzi je šlechetné a správné. Ovšem hluboce se mýlíte ve svých úvahách o multikulturalismu. Multikulturalismus není soužití různých kulturních skupin, je to koncept, podle kterého vedle sebe mohou kultury žít, aniž by narušily svou základní identitu. To je ovšem chybná myšlenka, kterou nelze obhájit tím, že poukážeme, že to někde funguje. Pokud je koncept platný, tak to musí fungovat univerzálně. Problém islámu je, že je v příkrém rozporu s některými našimi základními hodnotami. Pokud se těchto identitních postojů nejsou muslimové schopni zbavit, pak nemůže fungovat soužití.

19 1
možnosti
Foto

Pokud trpí bez vlatní viny, nouzí naši lidi, tak jim pomáhat  je šlechetné a správné. Nikoliv lidem, kteří mají u sebe 2 000 dolarů a notebook, tak to není naší povinností, protože jdou za lepším. Mám kamaráda, který cizince dílem chytá a odváží do Bělé pod Bezdězem a dílem na hranice do Maďarska a Rakouska. Jak říkal na hranicí s Rakouskem, kde je přidávají se diví jaké mají kvalitní mobilní počítače a notebooky.

8 1
možnosti
IG

Bože, další sluníčko, které se snaží zdůvodnit proč tu přistěhovalce chceme.

Zapomněl jste ještě dodat, že je potřebujeme protože Evropa vymírá. Na tenhle argument jste zapomněl ....

14 3
možnosti
II

A co takhle se třeba nejdřív naučit porozumět psanému slovu?

3 6
možnosti
Foto

Angela Merkelová, když se nechala slyšet, žemultikulturalismus „absolutně selhal“ Zápaďané,  i tedy Češi  mají společnou judeokřesťanskou kulturu. Kultury západu jsou kulturami větvemitéhož stromu. Pokud cestuji po Evropě a třeba i do Izraele stále cestuji doma.Kultura Arabů  není si rovna s kulturou Evropy, protože vychází z jinýchkořenů než kultura Evropy. Je to kultura, která se po tisíce let snaží vyvrátitkulturu Evropy.

18 1
možnosti
JR

J28a83r65a 51R14a84n29k

9. 8. 2015 17:49

Jiri, to same co tvrdi Angela, tvrdil jiz Helmut Schmidt, ale ted je dulezite, aby narody Evropy drzely spolu, aby se lide nenutili k nemavisti (mozky zastrene nenavisti jeste nic dobreho nevymysleli), musi najit spolecnou imigracni politiku a podle starych zakonu, jak se daval azyl a za to netrva pouhych par mesicu, ale nekdy i rok az dva, dnes je to jednodussi diky netu, otisky prstu proletnou svetem za vterinu. Interpol si musi pomahat s Europolem a listiny se jmeny vymenovat.

1 0
možnosti
DK

To je jednoduhe...zminoval jste Vietnamce...ano, oni se zaclenili a proto nikdo nema problem prijmout Vietnamce...jsou s nimi dobre zkusenosti. Proc ale prijimat ty, se kterymi jsou problemy a kteri se sem tlaci nelegalne jako plavacci a narezavaci plachet? Ano taky jsem znechucen tim hnusem...slunickovskym hnusem a nedostatkem soudnosti.

24 1
možnosti
JR

J46a73r75a 28R86a12n14k

9. 8. 2015 17:50

Jenze Vietnamci se zaclenili vynikajicne (boat people) i v USA a Kanade, maji take jinou mentalitu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.