Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

P70e18t75r 56A49g34u89l15á38r

21. 10. 2015 15:42

Evropané se nevymezuji proti ostatním rasam.  Lidé všech ras a národnosti zde našli útočiště a domovy. Ale čeho je moc, to nás může zabít. A všechny. Včetně všech národnostních menším, které tu žijí.

3 0
možnosti
II

Ano, to je legitimní názor. Také nikdo neříká, že tuto situaci není nutné nějak řešit. Ale řešením určitě není nechat ty lidi venku zmrznout.

3 2
možnosti
VT

Někde jsem četl, že každá společnost si musí projít všemi etapami vývoje. Zdůrazňuji - všemi. Není možné přeskočit např. z feudalismu k demokracii. Tím vším si naši předci, posléze my, vybojovali a prošli, a také za cenu obětí. A nemalých. Útěk mladých a bojeschopných ze svých zemí původu tedy vůbec nic nevyřeší....[>-]

1 0
možnosti
II

Škoda, že to nikdo neřekl lidem, kteří v době od února 1948 do listopadu 1989 emigrovali z Československa.

2 4
možnosti
LV

L87i28b41o65r 67V71a85n84ě29k

21. 10. 2015 13:29

Je pěkné, že připomínáte program Národně Socialistické Dělnické Strany Německa.

Je příbuzný programu, jaký mají muslimové vč. důsledků, které to mělo pro židy.

Je sympatické pomáhat lidem v nouzi.

Je ovšem naivní nepochopit, že to přiláká obratem ještě více dalších.

Jistě se v táborech odkud odešli "za lepším životem" neměli růžově.

Ale je-li člověk soudným lidumilem, měl by v rámci soudnosti také chápat, že náklady na pomoc jednomu zde, by pomohly "tam" 5 dalším - jak spočítali lidé, kteří ty relace znají.

Také mi ty obrázky rvou srdce - také proto v mediích jsou obvykle jen ty 25% žen a dětí a nikoliv mužů ve věku, kdy muž podléhá branné povinnosti.

Mně je také předem líto našich mužů, kteří tam za ně vybojovávají pro ně svobodu. A místo nich.

20 0
možnosti
Foto

Jen tak pro připomenutí: pod články 5,6 a 9 se klidně podepíšu

2 1
možnosti
JC

A víte, že propagace nacismu je trestná?

Nebo Vám jenom nedošlo, kolik lidí si po přečtení původního politického programu NSDAP uvědomí, že jsou vlastně nacisti (nebo skoro nacisti)?

5 0
možnosti
II

No, to by bylo dobré, kdyby si to uvědomili. A trošku se nad tím zamysleli.

5 0
možnosti
JF

No vida PŠM stále trvá.

6 0
možnosti
Foto

Obávám se, že autor netuší, co to PŠM a PVS vůbec bylo...;-)

0 0
možnosti
AT

8-o8-o ... No, jedněmi z mála nositelů evropských hodnot jsou lidé, kteří dnes jezdí ve svém volném čase a bez nároku na odměnu či uznání do Srbska a Chorvatska a tam zcela nezištně pomáhají uprchlíkům. Takoví lidé jsou budoucnost Evropy... 

Děláte si touhle "sluníčkovskou "přednáškou" legraci? Pokud jsou TIHLE lidé, jak jste je tak nadšeně popsal, budoucnost Evropy, tak těbůh... to to půjde se všemi pěkně z kopce. Hold jsem raději zatvrzelá, nedůvěřivá a nesnášenlivá - prostě "xenofob" jak vyšitý a klidně i rasista (i když mi nevadí jakýkoliv slušný, pracující a neškodný obyvatel zeměkoule), ale muslimy jsem zažila v  Londýně a prostě jim nevěřím a nechci je tady. To pak na ty naše hodnoty a svobody, budete jen vzpomínat, ale to vy i připitomělá sluníčka nevidíte... Asi si myslíte, že s muslimskou komunitou budete skvěle kamarádsky vycházet, scházet se a promlouvat "moudra"  ;-D;-D;-D Ale joo, snít můžete i přes den, ale radím vám, abyste se spíš probudil...

20 0
možnosti
VM

V17á69c54l98a72v 12M62a66c86h

21. 10. 2015 12:16

No máme zatím demokracii, sbírku určitě pořádat můžete, ačkoliv pokud byste běhal po ulici se samopalem, byl byste společnosti méně nebezpečný.

8 0
možnosti
MP

Když budu odněkud utíkat, tak se zastavím v bezpečné zemi a dobře si věc rozmyslím. Déšť a chlad uprostřed podzimu je normální. Kdyby utíkalo pár jednotlivců, tak se dá zvládnout o ně postarat. Tohle nezvládne nikdo, to by si je snad obyvatelé museli rozebrat do svých domovů nebo co.

Hlavními viníky jsou ti #přijimám, ti pozvávači, ti vítači. Ke všemu Turecko jen podněcuje další davy, aby se daly do pohybu. Děti a těhotné ženy....Kdo normální potáhne rodinu za takových podmínek? Asi takoví, jako ten vypečený tatínek utonulého dítěte.

Mnohem efektivnější by byly tábory v zemích, kde je snesitelnější zimní počasí a zvenčí je dobře zásobovat. Vyšlo by to levněji.

14 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.