Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

No brát si zrovna k vysvětlování  "kuní ksicht" and his company není asi to pravé ořechové. Já osobně vůbec necítím potřebu pomáhat někomu, kdo si pomoc vynucuje. Ale autore zkuste  na hradit v programu NSDAP  slovo "Němec" slovem "Muslim", případně slovo "Německo" slovem "kalifát".;-D

 A na závěr. Já jsem se narodil v ČR, moji předci se narodili také v ČR, resp. v R-U a svojí prací tady něco vytvořili, já jsem také přiložil ruku k dílu, mé děti též a to samé předpokládám i u svých vnuků a pravnuků. Takže nevidím důvod, proč bych se o "své  bohatství" měl dělit s ně kým jiným, kdo si to navíc ještě vynucuje.  Domnívám se, že v mé "situaci" je asi (zatím) většina Evropanů. Pokud vy cítíte potřebu filantropie, tak si ji dělejte, ale prosím za vaše ne na úkor ostatních. Pozor však na zákony!!

36 0
možnosti
Foto

Takže taky jen pro připomenutí. Jde o program NSDAP, nikoliv Adolfa Hitlera, který tehdy byl členem teprve krátce a měl stranu jako policejní špicl sledovat. Je to program z r. 1920 a vidíte, díky tomu, že nedávno skončila válka a bylo co zlepšovat, dá se polovina požadavků podepsat s klidem i dnes a z druhé půlky čouhá jen ono ještě ne doslova rasistické (protižidovský je jen jeden bod), ale určitě velkoněmecké lpění na germánství. Co to má dokládat? Pokud podobný program napíše někdo dnes, opět bude z poloviny obecně přijatelný. Už proto, že program je z velké části socialistický (přesněji protikapitalistický). Na to signatáři nemusí být ani rasisté, ani nacisté nebo fašisté. K tomu stačí, aby byli chudí, cítili se potlačovaní systémem a doufali v nějaké jednoduché řešení. Takových obyvatel je 80 %.

9 1
možnosti
II

Takhle: ten program samozřejmě přijatelný není. Je přijatelný pro některé lidi. V tom je právě pointa.

2 2
možnosti
PT

P72e27t54r 68T84o65m41e76k

21. 10. 2015 10:37

Co je to za debilní školení ?

28 0
možnosti
MD

Strasne slozita konstrukce na to, byste ctenarum osvetlil TO, ze nejste schopen zhodnotit vsechny aspekty nejakeho deni. Vezte, ze to slo jednoduseji.

9 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.