Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

článek o ukončení výstavky jsem si přečetl, ale zapomněli připsat, kam se přesunula..

0 0
možnosti
Foto

Kdybychom opravdu žili v silně patriarchální společnosti, nebylo by možné, aby ženy opouštěly své manžele a uzurpovaly si při tom děti i majetek. Naopak, žijeme v silně matriarchální společnosti.

10 6
možnosti
PP

Tenhle blog je stejně zbytečný a dlouhý jako celá tahle vykonstruovaná aféra.

17 5
možnosti
VO

V24i36t 18O43t55a56h15a60l

11. 11. 2015 12:50

Bojovnice za práva žen si zaslouží podporu a respekt. S nimi ovšem většina mediálně nejviditelnějších českých feministek a genderaček nemá pranic společného a jen "vykazují činnost" pro zviditelnění, aby nevyschl kohoutek státních příspěvků 

Autor má ovšem pravdu v tom, že stažení výstavy je čistě rozhodnutím pořadatelů, kteří se pod tlakem těchto skupin a médii rozpoutané aféry rozhodli, jak se rozhodli. 

Kdo na tom všem nakonec vydělal? Všichni. 

Media měla o čem psát, genderačky se zviditelnily a vykázaly činnost a o výstavě, o které by skoro nikdo nemluvil, se naráz ví po celém Česku. Autor samozřejmě také, příští výstava tohoto autora má tímto výbornou reklamu zdarma - je to výborný způsob, jak probudit v lidech zvědavost - co že to jako neměli vidět?

Já něco podobného vystavovat, první co udělám je, že o tom napíšu anonym právě nějakým, jak se říká - "užitečným idiotům" - aby mi na ni zařídili reklamu, pak protestně celou výstavu stáhnu a nechám "se přemluvit " na její zopakování - aby se lidi mohli podívat "na to co bylo tak pohoršující".

17 0
možnosti
MH

M90a32r67e98k 13H66r69u16b15y

11. 11. 2015 15:31

Dnesni feministky jenom vylezly po zadech skutecnych, obdivuhodnych bojovnic. Odmitaji si priznat, ze vse podstatne je v nasem svete uz vybojovano, a aby si obhajily svou existenci, snazi se vyvolavat nove konflikty. Pritom po svete je stale skutecnych problemu tam, ktere by si zaslouzily jejich energii.

Jenze pindat za norske penize je mnohem pohodlnejsi nez stat proti policejnimu kordonu s ostrymi nekde na opacnem konci sveta.:-P

11 4
možnosti
AZ

Súhlasím s článkom. Toto vidím ako podstatné: "A jedním z těchto stereotypů je nejen to, jak jsou ženy často zobrazovány - ať už v komerčním obsahu, jako je reklama, nebo třeba v uměleckých či rádobyuměleckých dílech, ale také to, že my jsme vlastně na tento typ zobrazení ženy zvyklí, takže ho ve většině případů bez výhrad přijímáme. Skutečně jsem přesvědčen, že kdyby někdo začal ve velké míře podobným způsobem zobrazovat muže, většina lidí by se cítila buď pohoršeně nebo trapně. Nebo obojí."  Obdivujem mužov, ktorí si to vedia uvedomiť, že toto nie je prirodzené. Prirodzené by to bolo, keby aj naopak otočené to mužov nezarážalo. No väčšina mužov si to naopak predstaviť ani nevie. Napovie kniha "Muži pod ochranou".

4 16
možnosti
LV

L21i62b21o50r 65V62a74n82ě65k

11. 11. 2015 1:03

Tento stereotyp vychází z prostého faktu, že pro rozmnožování náš živočišný druh u žen předpokládá jistě fyzické vlastnosti a zejména schopnost jimi muže vzrušit.

Popírat tuto přirozenou souvislost IMO předpokládá neschopnost logicky uvažovat o souvislostech.

Stejně jako ženy u mužů kromě fyzického vzhledu hledají existenční zabezpečení pro budoucí potomky a proto jsou majetní muži všeobecně pro ženy daleko víc "sexy".

16 4
možnosti
JT

Mala anketa - damy a panove, kdo jste rad sexualni objekt, dejte plus, kdo nerad, dejte minus, kdo nevite, nedelejte nic. Ja osobne bych si dal plus, ale nemuzu.

17 4
možnosti
JH

J26a52n 12H11a48v31r77d79a

13. 11. 2015 5:29

Hooodně sexistický.

2 0
možnosti
MP

Jinak naprosto nezajimavy /nazorove, stylisticky/ bloger si prihreje polivcicku na kauze vyvolane spolkem neukojenych pipinek, o ktere si rozumny chlap neopre ani bouraci kladivo. Si rikam, jestli to ten Karel ma zapotrebi.

7 7
možnosti
JC

J73i78r27i 76C44e10e

10. 11. 2015 13:45

Feministky jsou to samý, co byly dříve "svíčkový báby".

Papežštější než papež a vidící Belzebuba ve všem, co se vymykalo, nebo odchylovalo od jejich chápání světa.

25 7
možnosti
JH

autor blogu si vybiral jen ty prispevky lidi, kteri normalni blogeri po jednom ci dvou upozorneni na slusne chovanu uz preskakuji, protoze umravnit nektere proste nejde.

Ja osobne bych shrnul celou diskusi takto:

nejsme obecne proti, ze byly podklady pro prednasku presunuty na jine, zatim blize neurcene misto pro pokracovani prezentace onoho zpusobu vyroby zminenych fotografii.

Vyhrady byly zejmena k obsahu dopisu/protestu a zpusobu argumentace v nem pouzite.

5 1
možnosti
BK

Voni vás ti musulmanští klucí srovnaj do latě. ;-D;-D

6 4
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.