Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Savci, tedy kravy, lvi, opice a lide se rozmnozuji na stejnem principu. Tato predstava ruznym cirkvim vadila nebot si vymyseli, ze clovek je neco extra a stvoril ho Buh. Nasledky zname.

1 0
možnosti
JF

Tak to jsou pěkné kecy. Sex máte všude kolem nás dopo v TV, odpo v TV. V bulváru kde které co vykouklo a co vše neukázala a co se ji kde dme a Vy nám tady budete a Vy tady budete intelektuálně žvatlat o ničem a pasovat se do odborníka na umění fotografie. Jaké číslo sedadla máte v kavárně Praha??

3 3
možnosti
PB

P34e32t98r 61B58u65r52d67a

11. 11. 2015 5:21

Podle našeho prezidenta by moje názory měly být asi pražsko-kavárenské. Ale že zde probíraného příspěvku souhlasím s minimem. Neboli: pražská kavárna buď neexistuje, nebo není jen jedna.

0 0
možnosti
IM

Vite, jako zena samozrejme touzim po respektu, stejnych prilezitostech jako ma muz a ferovem ohodnoceni sve prace.

Ale jako zena se take rada libim, obcas mam i chut svym vzhledem mirne provokovat a prestoze osobne netouzim po foceni aktu, chapu a umim si dobre predstavit, ze nekterym zenam se takove vyobrazeni sebe same libi a prinese jim urcite poteseni, kdyz ho zverejni.

Genderova rovnopravnost a tolerance by podle me mela spocivat v tom, ze ani jedno pohlavi nebude muset potlacovat sve prirozene touhy a instinkty, aniz by jimi omezoval to druhe.

Modelky, ktere pozuji na fotografiich se nechaly fotit dobrovolne.

Byla by reakce stejne pohorsena, kdyby autorem fotografii byla zena?

Bylo by pohorsujici, kdyby vedkyne nosila vystrih a kratkou sukni do prace? Proc?

Nezmitaji se feministicke organizace mezi odmitanim nuceneho zahalovani zen a odmitanim vyuziti zobrazene zenske nahoty?

Nebylo by krasne, kdyby zena byla respektovana stejne at uz ma na sobe konzervativni odev nebo neco "sexy". Respektujici muzi si prece odhalujici odev nevysvetli jako vyzvu nebo svoleni k sexu, ze?

Nevidim jediny duvod, proc by ve vede mela pohorsovat pritomnost zenske nahoty a snizovat jakymkoli zpusobem postaveni zeny nebo negativne ovlivnit vnimani jejich schopnosti.

22 0
možnosti
SP

Myslím, že respektující muž, kterého by nechala chladným kolegyně v hlubokém výstřihu a krátké sukni, je fata morgána :-). A myslím, že zvláště od určitého věku jsou muži i v podstatě rádi, když jsou podobných svodů aspoň někde ušetřeni :-). Mě by taky moc nebavilo, kdyby vysvalení mladší kolegové chodili neustále v upnutých tričkách - protože pak člověk neví, kam koukat ;-D;-D;-D - zda do projektu nebo na bicepsy.... Takže v práci rozhodně konzervativní neutrál....Je to ohleduplné vůči všem navzájem :-).

0 0
možnosti
LN

Ale ono je to možná trochu jinak než píšete - v článku o zrušení výstavy stojí...cituji:"Uspořádání této výstavy v rámci popularizačně-vědecké akce, kterou zaštiťuje Akademie věd ČR, je sexistické. Zobrazení spoře oděných žen v prostorách Knihovny AV ČR nejenže nemá žádnou spojitost s vědou či výzkumem, ale zároveň degraduje ženy obecně na pouhé sexuální objekty a zpochybňuje odborný přínos vědkyň,“ uvedli odborníci na gender ve svém stanovisku."...konec citátu....tedy nprotestovali genederoví laici...ale odborníci...likům evidentně výstava nevadila....

..a dále..opět cituji:""Výstavu ....kritizovaly Genderová expertní komora a Kongres žen, které ji označily za sexistickou....konec citátu...tedy opět protest něčeho co tváří jako odborníci....

...mně z toho vychází...že odborníci laikům výstavu zakázali...cenzurovaly...ale ani slovem se nepokusili o nějaké vysvětlení či komentář....a to je dle mého špatně....i proto možná laické nesouhlasné ohlasy na zrušení výstavy....

....na závěr jeden dotaz....nemáte náhodou potuchy kolik mají Genderová expertní komora a Kongres žen v ČR členů...??...klidně dohromady

10 1
možnosti
II

Nikdo nikomu nic nezakázal, protože k tomu ani neměl pravomoc :)

0 1
možnosti
JP

J72a68n 31P25a54l92l29a55s

7. 11. 2015 23:58

Dobrý večer, přimlouvám se o trochu nadhledu z obou stran. Matriarchát ani patriarchát se neosvědčily, pojďme spolu žít ve vzájemném respektu a toleranci.

Zjednodušený příklad ze života: Já nakupuji, žena vaří. Být to obráceně, tak:

1. Jsme věčně bez peněz, neb žena nakupuje očima.

2. Umím jen guláš a šunkofleky, tudíž by se mnou asi 30 let nevydržela.

7 1
možnosti
IB

A ten matriarchát jsme si pořádně vyzkoušeli kdy, prosím?? :D Já vidím jen tisíce let patriarchátu včetně současnosti.

2 6
možnosti
IB

Skoro nic nepohladí moji mysl i duši tak, jako muž-feminista. R^ Jeden takový vyváží tisíc těch zaseklých v minulém století.;-)

4 12
možnosti
VM

Souhlas, ale jak vidíte v diskusi, je to běh na dlouhou trať.

3 5
možnosti
DS

Konečně rozumný blog! Tisíckrát děkuji a kdyby to šlo, multikarmujiR^R^R^.

8 6
možnosti
TH

Ja taky multikarmuji....a jsem rada, ze nejsem sama...

0 0
možnosti
RF

R10o57m30a50n 39F77i57š19e76r

7. 11. 2015 21:01

Sex do vědy rozhodně patří a nejspíš bude i patřit do vědeckých institucí, stěžovat si na to má asi stejný smysl jako kdyby si v roce 1925 lyžařský resort Arosa stěžoval na Schroedingera, že tam vymýšlel (vedle lyžování a souložení s přítelkyní) své rovnice, protože to se tam prostě nedělá. smile emoticon

BBC Atom The clash of the titans

...In 1925, 38-year-old Schroedinger stayed at the Alpine resort of Arosa in Switzerland for a secret liaison with an old girlfriend whose identity remains a mystery to this day. But their passion proved to be the catalyst for Schroedinger's creative genius.

Another physicist said of Schroedinger's week of sexually-inspired physics,

"He had two tasks that week. Satisfy a woman and solve the riddle of the atom.

Fortunately, he was up to both."

He took De Broglie's idea of mysterious pilot waves guiding electrons around an atom one crucial step further. He argued that the electron actually was a wave of energy vibrating so fast it looked like a cloud around the atom, a cloud-like wave of pure energy.

What's more, he came up with a powerful new equation which completely described this wave and so described the whole atom in terms of traditional physics.

The equation he came up with we now call Schroedinger's wave equation.

5 0
možnosti
II

Sex patří do života vědců (dle jejich preferencí). Do vědy nikoliv. S výjimkou sexuologie a příbuzných oborů.

I to, že lidé tyto dvě oblasti nedokáží odlišit, svědčí o nejen genderové negramotnosti.

Nicméně v vzhledem k tématu je váš příspěvek off-topic.

6 3
možnosti
Foto

Když se mi nějaké umění nelíbí, nekoukám se. A nezakazuji.

22 1
možnosti
Foto

O38t17a 50B78l98a20ž31e53k

12. 11. 2015 22:50

Takže když potřebuji zajít do knihovny pro odbornou literaturu, mám si dát klapky na oči a nekoukat vlevo - vpravo.

Pane Toulo, reakce oněch žen nebyla ani tak na to, CO se smí vystavovat, ale KDE. 

Autorovi byly okamžitě přislíbeny jiné - nepracovní prostory, do nichž se každý může, ale i nemusí vypravit - podle své osobní volby.

Já myslím, že je to slušné řešení.

1 0
možnosti
JR

J56a51r19a 23R50a88n25k

7. 11. 2015 18:56

Musim se smat, nezlobte se, ale pokud si nejaky magor necha vytetovat na hrudnik svastiku, mel na to jiste dostatecne financi, pokud se od "idealu" odvratil, mel by si nechat svastiku vyzmizikovat na plasticke kosmetice:-P

1 1
možnosti
II

Ale o to přece vůbec nejde.

0 2
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.