Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Jistě to není dokonalé, ale spatřuji zásadní problém v tom, že se to s nynějším vývojem v EU rapidně začíná zhoršovat. A nemůžou za to rozhodně češi.

0 1
možnosti
TN

Prosím o pomoc, na přání manželky si na znásilnění hrajeme...jsem správný moderní muž(který naslouchá ženě a plní její přání) nebo jsem staromodní muž z jeskyně utvářen společností, která si žen dostatečně neváží?

0 0
možnosti
II

Co děláte po vzájemné dohodě se svou ženou ve svém soukromí, po tom nikomu nic není :-)

4 1
možnosti
DS

Děkuji za zamyšlení a podnět k sebereflexi R^

3 0
možnosti
MD

Skvěle napsáno, díky.

11 2
možnosti
IB

Jak říká zákon Lewisové: diskuse pod článkem o feminismu ospravedlňuje feminismus. To je zase prskání a zášti, pánové, jen proto, že se poukáže na problémy, které české ženy dennodenně zažívají. Cokoli, jen aby se to dalo popřít a nemuselo se to řešit, že. :-/

7 2
možnosti
IB

Osvěžující a velmi progresivní, číst takové věci od muže. Takhle vypadá opravdový zájem a péče o (české) ženy. Většina českých mužů se hrdě bije v prsa, jak jim jde o české ženy, ale když na to dojde, domácí násilí se bagatelizuje a relativizuje, sexuální obtěžování v podstatě neexistuje a "za znásilnění si mohla sama."

16 2
možnosti
JZ

To se ale najednou vyrojilo lidí, kteří mají za svůj život tisíc a jednu zkušenost se znásilněním/sexuálním obtěžováním, a co čert nechtěl, všichni do jednoho jsou to sluníčkáři.

7 7
možnosti
IB

To bude proto, že ti vaši "sluníčkáři" se mnohem častěji zajímají o lidská práva ostatních. Osobně se nemám za sluníčkářku, o migrační krizi si myslím své, ale jsem feministka a tenhle blogový příspěvek je výborný. Nebo vy máte problém s tím, že má někdo zájem a péči o české ženy?

6 1
možnosti
TK

Aha, takže vám se zdá, že jestliže naše ochranitelské pocity k ženám stále ještě částečně vyplývají z mírně patrných náznaků, že naše ženy atavisticky považujeme za naše, tak máme trám v oku. Zatímco musulmani, kteří se netají tím, že žena má cenu dvou koz, že pokud není celá zahalená v černém pytli, může ji každý přefiknout a když se nechová jak má, tak ji mohou ukamenovat, tak tihle musulmani mají v oku třísku.. Hm. 8-o

Člověče, s vámi je ale legrace. ;-D;-D;-D

5 6
možnosti
RK

R22a42d61i50m 77K35a94l98a55s

12. 1. 2016 10:24

Podle mého názor by mělo být k sexuálním útokům uprchlíkům napsáno zcela něco jiného...

Bylo mnohokrát zmíněno a dokonce tato skutečnost získala i určitou negativní popularitu, přestože je pravdivá, že orientačně 50% migrantů tvoří mladí a zdraví muži, zbytek tvoří rodiny, ženy a děti. No, pane jo... to je ale překvapení, že ona "padesátka" je mimo jiné i sexuálně frustrovaná a dochází k podobným excesům jako v Kolíně zvlášť, když postavení ženy je v domovině oněch přistěhovalců přeci jen slabší než tady v Evropě... a to i přes některé báje v tomto blogu.

To si opravdu někdo myslel, že k podobným jevům nebude docházet?

Dobrá, stalo se... Ale co bude dál? To je naprosto jednoduché. Migranti se jen tak snadno a rychle do společnosti nezačlení, odpovídající partnerky také bleskově neseženou a peníze na prostitutky mít nebudou (kdo ví, jestli by o ně vůbec stáli?). Míra agrese se tedy bude stupňovat... začne to sáhnutím a skončí znásilněním... Jiný vývoj to mít nemůže.

A záleží především na tom, jak se k celé situaci postavíme... Jestli ji budeme bagatelizovat, omlouvat atd. Anebo přijde jasné pojmenování a vyvození důsledků.

Vyvozením důsledků ovšem nemíním to, že přistěhovalci začnou dostávat příspěvek na placený sex... Ovšem v našich končinách bych se už ani tomu nedivil.

3 0
možnosti
TH

Prostitutky nejsou resenim. To predevsim. A uz vubec ten termin "sexualne frustrovani". A co jako , to muze byt 50% Evropanu a samozrejme Evropanek.

3 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.