Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Taky nepochopim, jak je mozne nekoho proti jeho vuli znasilnit nebo sexualne zneuzit a jeste u toho prozit slast.

Mate pravdu, kdyz pisete, ze obet je pro agresora znasilneni jen objekt, je to proste jen bezcenna vec, kterou pouzije a znici. Jmenuje se to objektivizace zeny.

3 0
možnosti
RK

R29a75d56i17m 43K45a65l61a14s

12. 1. 2016 10:03

K tomu se dá říci jediné, pohybujete se ve špatných kolektivech a máte divné kamarády.

Ján tedy bohužel - bohudík podobně "rázné" historky nemám. Ale zase je pěkné, že jste se vylíčil jako hrdina. To je dobře.

7 4
možnosti
RK
BP

Píšete,že vlastně nevíte,co se stalo v Kolíně,neb máte informace jen z médiíí - OK. Pak se začnete srdceryvně roztékat nad neomaleností nějakého přiožralého vodáka,který se vytahoval,že "ojel" nějaké prvačky - předpokládám,že jste u toho taky nebyl osobně,takže vlastně taky víte kulový ( já osobně jsem na smíšené koleji taky pár let pobyl ( v 8O.letech) a žádný takovýto exces jsem nezaznamenal,Obyčejně celá řada spolužáků spíše své " záseky" nadsazovala - ale prosím - to byl jejich problém - zřejmě nějaký komplex.

takže vážený pane - když to jen shrneme na základě 2 výše uvedených skutečností - plkáte,relativiztujete a měříte dvojím metrem ... Stručně řečeno - jste nevěrohodný ...

10 1
možnosti

Zbytečně dlouhé, ale skvělé. Jste první, kdo si dovolil něco podobného napsat. Snad si to přečte i pokrytec Havránek.

:-)R^

7 8
možnosti
TH
Foto

Blahopřeju vám k titulu Mirka Dušína. ;-D

8 2
možnosti
Foto

Přečetl jsem cca půlku. Pak už se to nedalo. Moc dlouhý. Posera, který místo toho, aby údajnému násilníkovi z VŠ dvě fláknul, tak s ním nemluví. To mi stačilo.

8 2
možnosti
TH

Nebojte, mne zase staci, ze 3/5 lidi ceske republiky mini, ze si za znasilneni muze zena sama. A nikomu ani neflaknou.

4 2
možnosti
JS

J54a22n 35S93o25u44č53e26k

12. 1. 2016 6:48

Čili to, co se stalo v Kolíně nad Rýnem a dalších městech, je naprosto běžné i v naší společnosti a dělá se z toho zbytečný humbuk. Tak jste to myslel při psaní Vašeho blogu, že?

4 1
možnosti
TH

Ne, to jste na omylu. Tohle urcite pan Indruch nenapsal.

Pise o tom, ze znasilneni evropske zeny evropanem neni zadny extrem, ale ze se to deje. 90% pripadu neni stejne nahlaseno.

Napsal taky, ze 3/5 lidi mini, ze si za to mohou zeny samy.

Navic se mnozi domnivaji a to i pravnici a soudci, ze pokud ma zena nejakou -podle nich- spatnou povest (treba uz neni panna, nebo ma po znasilneni sex s manzelem), tak to znasilneni nebylo zas tak hrozne......

4 1
možnosti
RB

Tento výplod jednoznačně vypovídá o vašem velice nepěkném mládí. Šílená základní škola, šílení lidé v nejmenovaném JZD a ještě šílenější koleje nejmenované VŠ. Na základce, kdyby jsme takhle otravovali holky, tak by nás okamžitě nahlásili "soudruhu" řediteli a zažili bychom asi peklo. Na brigádě v JZD jsem byl také (kdo asi ne), tam někdo takhle sáhnout na ženu tak skončil s vidlema v ři.i. A na kolejích, ani nemluvím. Kolejní výbor a letíš jak hadr na holi přes vyšetřovací vazbu ven. Asi jsem žil na jiné planetě. Hrozný blábol.

17 3
možnosti
Foto

Číst jsem přestal, když kamarád vyprávěl.

8 1
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.