Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

J46a26n 10S34e80m88i69k

12. 1. 2016 1:01

A názory českých mužů?

„Plácání je pěkný požitek pro oba, když je to pěkná ,,baba,, tak proč ne, v práci jsem to dělal rád jedné kolegyni.“

kde tyhle "ceske muze" potkavate??;-D

5 0
možnosti
TH

PO dlouholete diskuzii o sexulanim obtezovani na pracovisti nemate ani poneti...to jste dost zaspal.

Vetsinou se obetem obtezovani na diskuzich stavnate nadava. nekdy se tomu rika haraseni, s dovetkem ,ze kazda to ma rada...

5 1
možnosti
JS

Primitivove bez ohledu na rasu se chovaji stejne. Hospodske kecy o osukani pokoje prvnacek musi ovsem soudny clovek brat s urcitou rezervou,

3 0
možnosti
Foto

Tak jsme se dozvěděli, že si o sobě myslíte, že jste bůh ví jaký silák a rváč. Další Vaší fantazii o obtěžování žen v JZD a na VŠ už chápu méně, než tu o tom, jak Vás líbalo o silvestra bůh ví kolik žen, protože si o sobě myslíte, že jste nejspíše neodolatelný. Tenhle výplod si vytiskněte a doneste na terapii, hodně to pomůže vašemu psychologovi.

19 4
možnosti
TH

Takze k znasilnovani zen nic.

0 1
možnosti
FN

Pokud je to omluva migrantů, pokud je to bagatelizování toho, co se dělo v Německu, tak je to dost ubohé a urážlivé. A vlastně se tímto článkem zařazujete mezi ta zvířata, která si berou co chtějí, která si neváží svobody rozhodování, která neslyší, když se řekne "ne".

Vy se snažíte legitimovat toto chování migrantů s odkazem na to, že jste údajně něco slyšel od svého kamaráda, nebo údajně viděl v nějakém JZD. Tedy, "když jsem slyšel od kamaráda jak to dělal se ženou přes její nesouhlas, tak proč by to u nás s ženami nemohl dělat migrant."

Je mi vás líto, stejně jako vám podobných. Jako klukovi mi říkala babka jak se musela po osvobození ukrývat před ruskými vojáky, a jak takoví jako jste vy - členové národního výboru, spolu s ruským velitelem obcházel domy ve vesnici a sháněl děvčata pro pobavení ruským vojákům.

Jestli máte takové sexuální fantazie, nabídněte uprchlíkům svou ženu, já budu tu svou bránit zbraní. A takových je nás dost. Takže vám podobní škůdci nemají naději

24 3
možnosti
RG

R25e74n49é 80G94u41r18a35l

12. 1. 2016 16:44

Poslední odstavec podepisuju. Jen jestli je nás opravdu dost...

0 0
možnosti
PH

No nevím, když tady tak popisujete ty svoje sexuální fantazie, které promítáte do příběhů údajných cizích lidí, nejspíš byste se měl zajít někam poradit.

16 2
možnosti
RS

Jeden problem je v Nemecku vyresen. Prichodem nove kultury nelze zenam zakazovat nosit satek nebo burku. Drive to byla nabozenska provokace. Nyni to bude ochrana, tak jak tomu je v islamskych zemich.

1 0
možnosti
EM

Násili v Německu se popřít nedá, tak zbývá jedině relativizovat je tím, že Češi jsou daleko horší než všichni migranti dohromady. Tvrdíte, že se vám ženy svěřují se svými zkušenostmi se zneužíváním. Nezlobte se, ale to vám neuvěřím ani náhodou.

38 2
možnosti
TH

Ze se zeny sveruji se znasilnenim pravda ovsem je, sama nemuzete nikdy urcit komu.

0 1
možnosti
IJ

Minimálně 2x jste se zachoval zbaběle, když jste ani tu pusu neotevřel (a ty výmluvy8-o), ale zato nás a hlavně sebe po letech "dojímáte" grafomanským nesmyslem. Jenom doufám, že takových slabochů je v naší zemi míň než skutečných mužů, který v případdě potřeby jsou schopni chránit své ženy a děti.

41 2
možnosti
EM

Spíš má autor bujnou fantazii a nedošlo mu, že vlastně o sobě dost vypovídá.

8 2
možnosti
RT

Asi jste byl autore článku v mládí v sexuálně problémových kolektivech.Já osobně naštěstí takové "kamarády" nikdy neměl. U migrantů je problém ve skupinovém páchání trestné činnosti,nikoliv individuálních sexuálních deviantů jako je tomu u většinové společnosti.Rv

29 1
možnosti
LS

Kde jste to proboha pracoval? V životě jsem nic takového nezažil a ani od nikoho neslyšel. Celé to na mne působí jako Váš výmysl. Něco na způsob toho, jak tu jeden blázen s vážnou tváří tvrdí, že KAŽDÝ den na silnici na něj nějaký magor mává a vyhrožuje mu pistolí z okna auta. Úplně stejný level. :-P

18 5
možnosti
TH

Vy jste nikdy neslysel o sexulanim obtezovani na pracovisti?

I kdyz je to mozne, ono se tomu v Cechach vseobecne rika "haraseni" a je to bezva zabava, ne? Jen ty feminacistky protstuji.

1 1
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.