Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J82a27n 35P49i51ň32o96s

11. 1. 2016 18:40

Nemyslím si, že jde o ochranu "majetku", to je přehnané. Jde prostě jen o pokrytectví. Myslíme si, že neuctiví k ženám jsou jen ti druzí (přistěhovalci) a že my jsme čestní rytíři, kteří by ženě vlas neskřivili. Bohužel realita je jiná.

4 2
možnosti
JK

Pokoušíte se relativizovat ty případy sexuálního obtěžování ze strany těch, jak říkáte, uzenáčů?

12 3
možnosti
Foto

O79t79a 26B84l20a85ž54e48k

11. 1. 2016 18:08

Pane Indruchu, jestli se nemýlím, jednou jsme se shodli v obhajobě názoru žen, které se cítily dotčeny výstavou aktů v knihovně Akademie věd.

Fajn - tentokrát je ale vaše rytířství a vaše vidění reality až paranoidně deformované. Naše realita ve vztahu k ženám je jistě zatížena některými "macho" stereotypy, ale vaše optika je obludně křivící.

Ozvěte se zas, ale až u nás budou chodit ženy 5 metrů za svými muži nebo příbuznými dohližiteli, až budou mít zakázané vzdělání a až se u nás alespoň jednou stane někde na náměstí to co v Kölnu.

12 4
možnosti
II

Jak píšu v úvodu, měl jsem to víceméně dopsané, než se to v Kolíně stalo. Pak mi to přišlo takové blbé to zveřejnit, jak jsem to měl, protože by to lidé stejně dávali do souvislosti s tím Kolínem, tak jsem k tomu tedy něco na to téma připsal, jakože o tom vím, že ale že se soustředím na tu domácí scénu, nikoliv na to Německo.

Ony teď mohou nastat tři základní možnosti: 1) Chvíli se bude o tom Kolíně mluvit, pak to utichne a v zásadě se u nás nic nezmění.

2) Ta diskuze o bezpečí žen a chování k ženám bude pokračovat a celkově to bude mít na naši (českou) společnost pozitivní dopad, protože společenské povědomí bude vyšší. To by bylo fajn.

3) Události v Kolíně poslouží jako kouřová clona. O násilí na ženách se bude mluvit hlavně v souvislosti s islámem a s přistěhovalci, čímž se bude věnovat méně pozornosti reálné situaci u nás. Z obavy před touto situací jsem ten blog publikoval nakonec v takové podobě, v jaké je.

3 3
možnosti
LG

S většinou dlouhého článku by se dalo souhlasit, poslední odstavec a obecně to vložení do kontextu s kolínskými událostmi ale kulhá na obě nohy a všechno kazí. Tam jste mimo.

4 0
možnosti
DK

No, tak po precteni tohoto clanku jsem vas jeste bral vazne, ale ted jsem si projel vase dalsi clanky a vidim, ze jste jen dalsi demagog v rade...Takze na mou otazku nize uz ani nemusite odpovidat...:-/Rv

8 2
možnosti
DK

Jaky je vas osobni nazor? Jsou pristehovalci z muslimskych zemi na tom +/- podobne jako cesti muzi, co se tyce vztahu a chovani k zenam?

0 0
možnosti
JN

Dnes jsou tedy ve výběru na titulce samé skvosty: dopoledne pan Polický, nyní tohle... 8-o

15 1
možnosti

„Jednou jsme se v ročníku vsadili, kdo dřív ošuká celý pokoj prvaček. Tři jsem zmákl docela snadno, ale u té čtvrté už jsem musel trošku přitlačit.“ - Sorry, tohle mohlo být jen žvanivé opilecké vytahování se, stejně jako tím přitlačením mohl mít na mysli, že mu nedala hned a musel se, na rozdíl od ostatních, trochu snažit.

20 0
možnosti
TN

Nereálná historka. Věřit jí, je známkou slabomyslnosti. A ještě ke všemu to zveřejnit... Dále už jsem ani nečetl, nemělo by to smysl.

2 0
možnosti

Shrnutí příliš dlouhého článku: Vlastně o nic nejde, všichni muži jsou stejní.

To, že útočili ve skupinách, není důležité.

12 1
možnosti
TH

Dost nelogicke shrnuti. A hodne emocionalni.

1 1
možnosti

Kdy budete odpovídat ne konkrétní dotazy?

5 1
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.