Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J53a73n 31H42r33u39b80e59š

30. 3. 2020 22:45

Jen jsem se přesvědčil, že pan Koukal je kultivovaný a ve vyjadřování velmi zdrženlivý. A že jestli ho přesto někdo podezřívá ze sexismu, pak to bude pouze chorobnou přecitlivělostí.

Píšu-li "chorobnou", pak to nemyslím jako nadsázku.

10 0
možnosti
AK

Vždyť Vám v tom článku přímo pan Kukal výslovně potvrdil, že kámenem úrazu byly jeho reakce na Facebooku, nikoliv sexismus textu o rouškách. Říká to on, říká to FFUK, ale mýtus se koukám už ujal.

0 0
možnosti
Foto

Osobně jsem se o existenci pana Kukala dověděl až v souvislosti s jeho odchodem z FF UK. A proto jsem rád, že jsem si mohl přečíst Váš článek, který krásně popisuje, jak může taková bouře ve sklenici vody dopadnout, když se vymkne kontrole.

Jako zhodnocení celé situace okolo pana Kukala mě napadá citát z filmu Samotáři: Je to tím, že se v téhle zemi málo hulí.

8 0
možnosti
MS

Děkuju za článek. Takhle to vnímám od začátku. Neměl se podepsat jako mluvčí FF a byl by klid. Pořád je spousta lidí, kteří se naivně domnívají, že v zaměstnání funguje demokracie a svoboda projevu. Ta funguje akorát před vrátnicí. Každý zaměstnavatel bude mít problém, když zaměstnanec vyjádří soukromý názor jeho jménem.

3 1
možnosti
DS

Moje (ne až tak) omezená zkušenost jako vedoucího pracovníka vědecké instituce je, že dámy si to často kazí samy, neboť se v boji o postavení chápou ženských zbraní. Jinak ovšem jejich práce bývá často důvěryhodnější, neboť nemívají onoho ducha zastydlého stárnoucího neúspěšného sportovce a tak neohlašují lék proti rakovině každé dva roky (nebo jiný epochální objev typu perské bohyně na předměstí Prahy apod.)

Moje mnohem omezenější zkušenost státního úředníka říká, že úřady by se bez žen zhroutily. Muži na tyto opakující se činnosti vyžadujcí slepou poslušnost hloupým nařízením nejsou stavěny.

2 1
možnosti
AK

Mně zase připadá, že nerespektování pravidel (včetně těch zcela rozumných) a snaha najít v skulinu je takové české hobby, oblíbené u obou pohlaví.

1 1
možnosti
PJ

Ano, prostředí našich VŠ je toxické. I u nás se neomarxističtí bolšáni snaží zlikvidovat vzdělanost národa útoky na civilizaci našich tvrdě pracujících a někdy i bojujících předků. Stejně jako jejich předchůdci pod rudými vlajkami národního a internacionálního socialismu. Je na nás všech abychom osobní odvahou předešli novým Solovkám, Mauthausenům a Vojnám!

Myslím si, že tato vlna "cholery" nám dává příležitost.

Opatření první, po státním bankrotu VŠ pouze placené. Každý ať si studuje co chce, za své.

Opatření druhé, státní příspěvky neziskovkám pouze v oblasti sociální a ochrany veřejného zdraví a majetku.

Opatření třetí, zákonem zakázat pokusy o cenzuru sociálních sítí českých občanů.

8 1
možnosti
Foto

Opatření čtvrté, nejdůležitější: zrušit státní příspěvek politickým stranám.

1 1
možnosti
JZ

No, tomu rikam precizni rozbor problemu. Kdyby vice blogeru umelo pristupovat k problemum timto zpusobem!

11 0
možnosti
PB

P28e73t38r 26B39u86r88i17a71n

30. 3. 2020 16:14

Velmi profesionálně zvládnutý rozhovor a nákuk do jedné komunální kauzy. Karma.

12 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.