Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J62a70n 89R71á47ž

19. 12. 2014 8:16

Kdyby se nějací "Ufoni" dívali na dění v Evropě za tricelité války, zejména když Španělé upalovali za živa obyvatele stovky protestantských vesnic a hranice s lidmi ve městech hořely po celé dny, tak by se jim také udělalo špatně, ale rozhodně by nebrali uprchlíky na svoji planetu, neb ví, že i toto patří do přirozeného vývoje civilizace. Muslimové jsou o 500let opoždění ve vývoji svého náboženství oproti křesťanům a tak si musí prožít náboženské války stejně jako si je musela odžít se vším utrpením a miliony běženců naše civilizace před pěti sty lety v Evropě. Žádný zásah, byť veden křesťanským humanismem (islám ho v této podobě nezná!!) , evropských "Ufonů", jejich vývoj neuspíší, spíše dobu náboženských masakrů prodlouží.

1 0
možnosti
II

Když za Isabely Kastilské ve Španělsku masakrovali Židy, poskytla jim azyl Osmanská říše...

0 0
možnosti
JR

J46a18r34a 36R59a28n81k

19. 12. 2014 3:03

Igore, Obama dava amnestitii 5 milionum "Latinos", z toho je 60.000 deti, ktere do Statu utekly ze zemi Centralni Ameriky a hlavne Hondurasu TENTO ROK, o tom se zde moc nemluvi, ale kdyz zacne plnit sliby z pocatku sveho prezidentovani, ze se zlepsi diplomaticke vztahy s Kubou, kazdy za tim bude hledat nejakou "chytrystiku". Uz 11 let jde z meho konta kazdy mesic 60 kanadskych $ na dve divky, jednou za rok je vidim a dostavam obcas dopisy. Vubec bych se nebranila vzit opustene dite ze Syrie, jenze o to se zde vetsinou staraji mistni cirkve, ktere obcas pomahaji i rodinam, ktere by nemely sanci.

0 1
možnosti
MR

M50i34l32a89n 40R39a25d75e90k

19. 12. 2014 1:54

no karma, no. A konecne od vas clanek s kterym souhlasim, na 100%, a zadne uz naivni povidani. Postavit v Evrope Islam mimo zakon, a nepatlat se islamskym zemim do jejich veci. Take to vypada krute, ale kdyby k nam ve stredoveku pricvalali pomoct treba Cinane, tak je dnes Evropa jako Afrika.

0 0
možnosti
JF(

A co církvi brání, páter Halík může za milióny z Templetonovy ceny nakoupit domy a byty, pan Fendrych jistě také přispěje, za miliardy získané z církevních restitucí různými církvemi se toho dá také postavit a uživit hodně, tak prostě jednejte, přijímejte a živte! Nás do toho prosím nepleťte, na nás pak nakonec nebudete mít ani sílu, ani peníze, pokud mám totiž pocit, že si mohu dovolit někde někomu přispět ze svého důchodu, tak to i činím a především tam, kde to z mého pohledu vidím jako nejužitečnější, např. registr dárců kostní dřeně a transplantační jednotka ÚHKT, zde se také zachraňují životy, ale asi to není tak mediálně ceněné, jako utečenci.

Nehledě na to, že tamější arabské dlouholeté režimy, ať už ideologicky jakékoliv, byly stabilní, žádní utečenci neexistovali a jejich státy si vedly poměrně dobře, pak je kdosi ve jménu „demokracie" rozboural, ale k výsledku se jistý míšenec Obama již nehlásí, stejně jako ke své bělošské matce, politicky je vhodnější být 100%ní černoch. A teď je máme zachraňovat my.

A pak se také starejte, aby si Vaši chovanci nehráli s bombičkami, a hlavně také i pracovali a nebyli jen další zátěží pro sociální systém, jak to vidíme všude v ostatní EU. A aby nám za chvíli nevyhrožovali, že když se nám soužití s nimi nelíbí, tak se přece můžeme vystěhovat, viz Belgie, není to nic nového, podá se prstíček ....,vždyť Říp je přece odjakživa arabský, nakonec jako všechno. A k tomu ještě hořící města EU a právo šaria, kdo a kde pak bude zachraňovat nás a hlavně naše děti? A někdo ten všechen lid musí živit, že by i ti muslimové? A není to tak až dávno, když s námi náš úhlavně nejpřátelštější árijský národ hodlal osídlit Patagónii, tedy s těmi rasově vhodnými, že by to byla pro nás ta země zaslíbená!?

Prosím proto, nejprve myslete na na nás, co zde už tisíciletí žijeme, od toho jste nakonec zde, pokud to ale vidíte jinak, pak Bůh s vámi! A když už musíte, tak zachraňujte prosím především křesťany!

0 0
možnosti
JR

J49a56r75a 36R93a15n45k

19. 12. 2014 9:38

"ale k výsledku se jistý míšenec Obama již nehlásí, stejně jako ke své bělošské matce, politicky je vhodnější být 100%ní černoch"....je mi Vas lito, doufam, ze junior je na tom lepeRv

0 0
možnosti
JF(

Přidal bych k tomu ještě Karla Jaromíra Erbena! R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 119
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Milující otec. Křesťansko-ateistický zenbuddhista. Překladatel na volné noze. Autor dvou knih.